Om Exotic Audio

Eksotisk udstyr behøver ikke at være synonymt med dyrt udstyr, men det betyder at udstyret har en egenart og en tilgang til lyd, som er præget af ildsjæle, der har satset deres arbejdsliv på at frembringe noget unikt, som kan bringe musik-elskeren tættere på det ultimative: live-oplevelsen.

De fabrikater vi tilbyder er derfor som regel mindre foretagender, hvor ejeren  selv er involveret, og hvor kundeønsker kan imødekommes uden at det “koster en bondegård”.

Udstyret er valgt ud fra lyttetests, pålideligheds-tests samt en inspektion af leverandørens fabrik/kvalitetssikring.

Ved lyttetests har vi taget hensyn til at opnå den bedst mulige forhold mellem pris og kvalitet.

Ved pålidelighedstest har vi den regel, at vi som minimum skal have brugt udstyret i forskellige sammenhænge i mindst 3 måneder, før vi slipper det løs til kunderne. Da vi bevidst har meget udstyr bestykket med radiorør, har vi valgt leverandører, som enten har gjort at driften med rør ikke kræver justeringer eller, at såfremt der er justeringer af eksempelvis udgangsrør, at det er gjort på en måde så alle kan gøre det selv. For at opnå den maksimale sikkerhed for rørenes kvalitet har vi valgt at importere rørene selv, fra kilder som vi har kvalitetssikret.

Ved leverandørbesøg gør vi meget ud af at vurdere hvordan udstyret bliver produceret, og om der er en betryggende kvalitetskontrol.  Endvidere har det været vigtigt for os at finde leverandører, som har været på banen i mange år, og således har bevist, at de kan deres håndværk.
Vi bestræber os på at give den bedste service, hvis der imod vores forventninger og kvalitetskontrol skulle opstå problemer.

Velkommen ombord!

Scroll to Top